Allsvensk värvning av doldislaget

Hanhals förstärker truppen med ett intressant namn. 
 
Sedan två år tillbaka håller Hanhals till i Hockeyettan men man får ändå ses som något av en doldis, speciellt eftersom man spelar i den tuffaste grundserien där mycket av uppmärksamheten går till andra lag. Trots det har man lyckats med en värvning som säkert gör en del andra lag lite avundsjuka. Idag gick klubben nämligen ut med nyheten att man förstärker truppen i form av Max Lindroth, som senast kommer från en säsong i Hockeyallsvenskan med Troja-Ljungby. 
- En skridskostark, rörlig back som har en grym förmåga att få pucken på mål i offensiva lägen. Det är dessutom en toppenkille som är ambitiös, nyfiken och som vill utveckla detaljerna i sitt spel, säger sportchefen Björn Erlandsson till klubbens hemsida. 
 
Lindroth spelade totalt 71 matcher o Trojatröjan. 
Foto: Johnny Anderson 
 
 
Lindroth är en väldigt lovande spelare som redan hunnit med en hel del, den gångna säsongen stod han för flera bra insatser under den allsvenska grundserien och även om laget inte lyckades hålla sig kvar i serien visade han att han kan spela på den nivån. Trots det känns en säsong i Hockeyettan som ett bra val, nu får han chansen att bli en nyckelspelare på seniornivå och han lär få mycket speltid vilket är bra för hans utveckling. 21-åringen är inte helt obekant för Hanhalspubliken, säsongen 16/17 inleddes nämligen i klubben men efter att ha gjort imponerande 26 poäng på 32 matcher värvades han till Troja som han sedan hjälpte upp i Hockeyallsvenskan. 
 
Hanhals går in i säsongen med en relativt ung trupp, man har bland annat en lovande spelare i Pontus Andreasson som dominerade i Frölundas J20-lag den gångna säsongen och som gjorde tio poäng på elva matcher som inlånad till Hanhals i vintras. 19-åringen från Munkedal har stor potential och det är nog värt att hålla ett extra öga på honom den här säsongen. En minst lika stor talang hittar vi på målvaktssidan, Arvid Söderblom är bara 18 år gammal men har redan fått debutera i SHL och det ska bli väldigt intressant att se hur han kommer klara sig i Hockeyettan. Den lovande burväktaren är inlånad från Frölunda och det känns som att klubbarna har ett bra samarbete som gynnar bägge parterna. 
 
FAKTA: Max Lindroth 
Ålder: 21 år
Längd/Vikt: 186cm/87kg
Position: back
Moderklubb: Partille HK
Statistik 2017/18: 55 matcher, 12 poäng (2+10), 8 utvisningsminuter (Troja-Ljungby)
Meriter: Avancemang till Hockeyallsvenskan.