Framtidsnamn till Hockeyettan

Hockeyettan, Silly Season / Permalink / 0
Väsby förstärker truppen med en lovande spelare. 
 
Det mesta är som vanligt i "vilda Väsby", A-laget brukar vara väldigt flitiga på att få till en stor trupp och den här sommaren är inget undantag. Inför dagen hade man 24 spelare i sin trupp och nu har man utökat den med ytterligare en spelare. Den här gången en back. Det handlar om Oliver Horrsell som ska gå in på sitt första senioräventyr. Backen kommer senast från spel i AIK:s J20-lag där han var lagkapten. 
Han är skridskostark, rörlig och bra med puck. Lägg därtill att han är hård som granit och en ledare på och utanför isen. I och med detta är truppen klar för kommande säsong och jag kan inte säga annat än att det ser lovande ut och än mer efter detta tillskott, säger sportchefen Tom Tärnström till klubbens hemsida. 
 
Väsby får en ny spelare som ska försöka skapa ordning i egen zon. 
Foto: Peter Scott 
 
 
Sett till historiken passar Horrsell perfekt in i Väsby, de brukar vara bra på att plocka in lovande spelare och ge dem chansen på seniornivå. Backen kommer som sagt var senast från spel i SuperElit men 20-åringen från Uppsala har tidigare gjort några inhopp i SHL med Linköping och har säkerligen siktet inställt på en nivå som är högre än den han nu ska spela på. 
 
Väsbys lag ser relativt starkt ut, faller alla bitar på plats så kan man mycket väl vara med och slåss om en plats till allettan men som vanligt lär den östra serien vara väldigt jämn. 
 
FAKTA: Oliver Horrsell 
Ålder: 20 år
Längd/Vikt: 170cm/74kg
Position: back
Statistik 2017/18: 43 matcher, 28 poäng (7+21), 26 utvisningsminuter (AIK J20)
Meriter: 32 juniorlandskamper, 4 SHL-matcher, U17-VM brons. 
 
 
 
Till top