Stjärnan till Hockeyettan?

Boden ser ut att kunna närma sig en rejäl förstärkning. 
 
Den senaste tiden har det sett ut som att Boden har varit mer eller mindre klara med sitt lagbygge inför säsongen, sedan värvningen av Alfons Malmström har man haft 23 spelare i truppen vilket borde räcka. Trots det ser man ändå ut att ha siktet inställt på ytterligare en värvning. Om allt vill sig väl. Det handlar om den rutinerade backen Per Savilahti Nagander som sedan en tid tillbaka tränar med klubben. 
- Visst hade jag kunnat boka istider och kört själv. Men det är inte alls lika roligt som att träna med ett lag, så jag hörde av mig till dem och frågade om jag kunde köra med dem, och de att det bara var att komma. Det var snällt av dem, säger han till NSD. 
 
Savilahti Nagander har vunnit Champions Hockey League med Luleå. 
 
Vi ska inte ta ut något i förväg men visst vore det här en väldigt bra värvning. Savilahti Nagander har spenderat många säsonger på en hög nivå och spelade i SM-Liiga så sent som i våras. 33-åringen har spelat i Finland de senaste åren men har även hunnit med att göra över 200 matcher i SHL med Luleå. Backen har dessutom ett förlutet i ett annat lag som håller till i Hockeyettan, nämligen Piteå, där han gjorde några matcher under lock out-säsongen då konkurrensen i Luleå blev för tuff. 
 
Oavsett om den här rutinerade spelaren skulle välja att spela i klubben eller inte så har Boden en relativt stark trupp som borde kunna vara med och slåss om en plats i allettan. Just på backsidan har man ett gäng erfarna spelare där Tommy Wargh är den som får dra det tyngsta lasset. Det återstår om han får sällskap av en ännu mer meriterad spelare.