Allsvensk värvning av favoriten

Hudiksvall förstärker offensiven inför allettans slutspurt. 
 
Hockeyettanlaget har haft en på många sätt lyckad säsong men nu på slutet har spelet varit lite sämre och nu väljer klubben att förstärka truppen. Valet föll på forwarden Henrik Marklund som senast kommer från spel i Hockeyallsvenskan med Almtuna. 
Henrik är utbildad i Skellefteås organisation vilket innebär en gedigen hockeyutbildning. Han är en kvick spelskicklig forward som vi tror kommer bli en injektion i vårt lag, säger sportchefen Pär Langer till klubbens hemsida. 
 
23-åringen från Skellefteå har haft en händelserik säsong som inleddes med spel i AIK, där stod han för totalt tre poäng på 32 matcher men under den här perioden blev han även utlånad till Lindlöven där han fick spela ett par matcher. I mitten av Januari värvades han till Almtuna där det blev sex matcher men igår gick klubben ut med att det inte skulle bli någon fortsättning för forwarden och nu hamnar han alltså i Hudiksvall. 
 
Det här får ses som en fin förstärkning, Marklund har tidigare visat att han håller bra Hockeyettanklass och det kan säkert vara bra att få in lite ny energi i laget. Så sent som förra säsongen stod forwarden för 40 poäng på 45 matcher i Arboga och Asplöven så visst är han en spelare som ska kunna bidra i offensiven, något som inte riktigt fungerat i lagets senaste matcher.