Allsvensk värvning av KRIF

Hockeyettanlaget förstärker offensiven inför andra halvan av Allettan. 
 
Hockeytemperaturen kring KRIF har blivit allt hetare den senaste tiden, igår besegrades Visby/Roma på bortaplan och nu har man trion framför sig (Kristianstad, Hudiksvall, Visby/Roma) inom räckhåll. Tidigare under säsongen försvann Cullen Bradshaw till franska Brest men nu har man hittat hans ersättare. Idag har klubben meddelat att man förstärker truppen i form av Juuso Rajala som senast kommer från spel i Hockeyallsvenskan med Troja/Ljungby. 
Det är en poängstark spelare som för några år sedan vann poängligan i finska Mestis-ligan. Han ryms inom spelarbudgeten och är en ersättare till Cullen Bradshaw. Vi har som sagt haft lite luckor där vi sparat pengar under säsongen. Nu fanns han i Sverige så det här löste sig perfekt, säger sportchefen Mikael Johansson
 
Rajala kommer som sagt var senast från spel i Troja-Ljungby där han stod för tre poäng på nio matchen men största delen av säsongen har spenderats i den tyska andraligan med Dresdner Eislöwen (klubben som lånade ut honom till Troja). Det här får ses som en fin förstärkning, man får in en offensivt skicklig spelare som borde kunna göra en hel del nytta i sitt nya lag. 29-åringen har tidigare under karriären haft sina främsta styrkor i passningsspelet och skulle kunna vara ett alternativ att använda i powerplay där ytorna blir extra stora. 
 
Östersund är ett annat lag i Allettan som förstärker truppen, de plockar in backtalangen Jesper Solomon Frisell från Coulee Region Hill i North American Hockey Leage (NAHL). 20-åringen är fostrad i Karlskrona och var kapten i J20-laget under förra säsongen men han fick även chansen att göra ett inhopp med A-laget i SHL.