Another one bites the dust

Nu är det dags igen. En tränare får se sig om efter en ny arbetsplats. 
 
Det är en del av en elittränares verklighet, att tvingas lämna sitt uppdrag om resultaten inte kommer och nu har det hänt en av tränarna i Hockeyallsvenskan. Det är Vita Hästen som gått ut med nyheten att Jonas Johnson får lämna och att Leif Strömberg tar över huvudansvaret, han är ju sedan en tid tillbaka även sportsligt ansvarig i klubben. 
Det är ett beslut som någon annan tar men alla blir påverkade. Jag har i alla fall gjort mitt bästa. Jag har gjort det jag har trott på och kunnat i varje situation. Man vet att branschen är så här. Det är en del av sporten och inget man kan styra över, säger Johnson till Norrköpings tidningar. 
 
Det här kom inte som någon större överraskning, Vita Hästen har en ganska tung tid bakom sig med ett gäng förluster och säsongen börjar komma in i ett avgörande skede. Vinster behövs och en ny röst i båset (och omklädningsrummet) brukar kunna ge en positiv effekt. Strömberg är rutinerad och brukar vara bra på att få igång ett lag med ett rakt och "enkelt" spel. Återstår att se om han lyckas även den här gången. Första testet kommer på onsdag då man tar sig an IK Pantern nere i Malmö. 
 
Vad tycker du om tränarbytet?