0

Boden förstärker truppen

Hockeyettanlaget är ett steg närmare en fullständig trupp inför den kommande säsongen. 
 
Uppe i norr är det stora skillnader på hur långt man kommit med sina lagbyggen, i Asplöven verkar man ta det väldigt lugnt medan andra klubbar kommit en bra bit längre i sin planering. Boden är ett av lagen som ligger bra till och idag har man gått ut med sin senaste förstärkning. Den här gången på forwardssidan. Max Pålholm är lagets senaste tillskott och han kommer senast från spel i Valbo, som numera håller till i Hockeytvåan.  
 
Pålholm (10) följer inte med Valbo ner till Hockeytvåan. 
Foto: Peter Scott
 
Pålholm har fått mycket av sin utbildning inom hockeyn i Brynäs, där tog han sig från de yngre juniorlagen hela vägen upp till J20-laget innan det 2016 var dags att testa på spel på seniornivå. Flytten gick till Varberg men där blev det bara fyra matcher innan säsongen fortsatte uppe i Vännäs. Den gångna säsongen blev det dock spel i Valbo där han noterades för 20 poäng på 40 matcher. 
 
Dagens nyhet gör att Boden har totalt 18 spelare i sitt lag, varav nio är forwards. Det finns därmed fortfarande några lediga platser man man har ändå kommit långt med sitt lagbygge och det känns som att man kommer vara väl förberedda när säsongen drar igång om ett par månader. Klubben har även gått ut med att man kommer delta i Narvik Eagles Cup, som äger rum i slutet av augusti. Förutom värdlaget Narvik deltar även Kiruna.