0

Forwarden vänder hem

Haninge Anchors lagbygge börjar sakta men säkert ta form. 
 
Efter ett års uppehåll är Haninges hockeylag redo för att ge sig in i leken igen, till hösten spelar man i Hockeytvåan och nu är klubben i full fart med att försöka få ihop ett slagkraftigt lag. Under onsdagen gick man ut med nyheten att forwarden Jonas Bäckström kommer spela med laget den kommande säsongen. Han kommer senast från spel i Trångsund där de två senaste säsongerna spenderats. 
 
Bäckström borde kunna komma tillrätta ganska lätt i Haninge, han har nämligen ett förlfutet i föreningen. Forwarden har Haninge som moderklubb och spelade där fram till och med säsongen 2014/15 då han stod för 42 poäng på 34 matcher i klubbens J20-lag. Sedan väntade ett utlandsäventyr i USA med New Jersey Rockets men till hösten 2016 var han tillbaka på svensk mark igen. Den gångna säsongen spenderades som sagt var i Trångsund och där stod han bland annat för tre poäng på sju matcher när laget lyckades säkra en plats i nästa säsongs Hockeyetta. 
 
Gårdagens värvning är ett steg i rätt riktning men det återstår fortfarande en hel del jobb innan Haninge är redo för att ge sig ut på isen igen. Man har bara en målvakt och på backsidan återfinns bara Jonathan Fagerlund & Jesper Hellman. I offensiven ser det däremot lite ljusare ut, där har man åtta spelare och man kommer nog förlita sig mycket på Olle Strömvall som har fina siffror med sig i bagaget från Nacka.