0

Nyckelspelaren stannar

Hockeyettanlaget ger ett lugnande besked till sina supportrar. 
 
Den här sommaren ser ut att bli minst sagt händelserik om man hejar på Huddinge. De senaste veckorna har ett antal av lagets nyckelspelare lämnat för spel i nykomlingen Segeltorp men under gårdagen gick klubben ut med en nyhet som är betydligt mer positiv. Det är nämligen så att målvakten Daniel Fahlström beslutat sig för att stanna i Björkängshallen ytterligare en säsong. 
- "Fahla" med sin seriositet och tydliga målsättning är en spelare som passar perfekt i vår verksamhet. Han förmedlar allt det vi står för. Han vet vad som måste till för att lyckas och lämnar ingenting åt slumpen, skriver klubben på sin hemsida. 
 
 Fahlström hade 91.1 i räddningsprocent under den allsvenska kvalserien. 
Foto: Johnny Anderson
 
Det här är verkligen goda nyheter för Huddinge, Fahlström har utvecklats till en av Hockeyettans främsta målvakter och även om laget inte lyckades fullt ut förra säsongen så visade han att han även kunde klara sig bra mot allsvenskt motstånd. 22-åringen har varit i talangfabriken sedan 2011 och den kommande säsongen lär han utan tvekan vara en av lagets största nyckelspelare. 
 
Det återstår fortfarande väldigt mycket jobb innan Huddinge är redo för säsongen men nu har man iallafall en bra sista utpost och med en skicklig målvakt kan ett lag ta sig långt även om resten av spelet inte riktigt skulle fungera.