Rutinerad forward till Troja

Hockeyettanlaget förstärker truppen med en offensiv duo. 
 
Det inledes lite avvaktande men nu verkar Troja-Ljungby vara i full fart med sitt lagbygge inför den kommande säsongen. Igår gick man ut med värvningen av Anton Svensson från HC Dalen och idag har inte mindre än två nya spelare presenterats. Den med tyngst meriter är Carl-Johan Sjögren som senast kommer från spel i Skövde men som även har den del allsvensk rutin med sig i bagaget. 
Carl-Johan är en rejäl spelare med bra spelsinne och kommer tillföra laget tyngd och fränhet. Han tillför även ledarskap och rutin till vår ganska unga forwardssida, säger Daniel Håkansson till klubbens hemsida. 
 
Sjögren kommer som sagt var senast från Skövde där han varit en av lagets nyckelspelare, i vintras stod han för 28 poäng på 41 matcher och han var dessutom assisterande lagkapten. 27-åringen från Södertälje spelade i Skövde även 2012-14 men sedan väntade en flytt till IK Pantern som han hjälpte upp i Hockeyallsvenskan. Väl där stod han för en fullt godkänd insats men sedan var det dags att vända tillbaka till Skövde igen. Sjögren har även spelat i klubbar som Kumla och Huddinge men det här blir hans första tur till Ljungbylaget. 
 
Klubben har även gått ut med nyheten att Johan Lindholm ansluter, från nyss nämna Huddinge. Forwarden har tidigare känt på SHL-spel i både Modo och Frölunda men kommer senast från en säsong som till stora delar spenderades i Tyringe där han stod för 26 poäng på 25 matcher. 21-åringen ses som en stor talang och var med i juniorlandslaget så sent som säsongen 16/17. 
 
Det är alldeles för tidigt att säga om Troja är redo för att ta sig tillbaka till Hockeyallsvenskan, vägen dit kommer vara lång och första målet får istället vara att göra en lyckad grundserie som kan sätta laget i en bra sits inför fortsättningen av säsongen. Man får inte underskatta de övriga lagen i den södra serien, lag som Kristianstad & KRIF kan mycket väl bjuda på bra motstånd.