Hudiksvall tar form

Hockeyettanlagets lagbygge inför nästa säsong börjar ta form. 
 
Den här tiden på året skulle förmodligen Hudiksvalls ledning hellre vilja sitta och planera resvägar till Västervik och Ljungby men eftersom man föll redan i playoff 1 mot Kalix får man ställa in sig på att bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong. Idag gick klubben ut med nyheten att man förlängt kontraktet med backen Alexander Pettersson, som därmed kan sikta in sig på att göra sin andra säsong i A-laget. 20-åringen stod för tre poäng på 36 matcher och nu hoppas man att han ska ta nya kliv framåt i sin utveckling. 
 
Adam Seydlitz är en av Hudiksvalls mest rutinerade spelare. 
Foto: Peter Scott
 
Idag har Hudiksvall även gått ut med nyheten att Adam Seydlitz också stannar i klubben. Forwarden har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2018/19. För 27-åringen blir det hans sjunde säsong i klubben och han är därmed en av dem som spelat längst i den rödsvarta tröjan. Den här säsongen noterades Seydlitz för 16 poäng på 36 matcher, en bra bit ifrån hans personliga poängrekord som ligger på 39 poäng (från 2013/14). 
Adam har varit hos oss under flera år så det känns bra att han fortsätter. Han är en del av stommen som vet vad det handlar om, säger sportchefen Pär Langer till klubbens hemsida. 
 
HUDIKSVALLS TRUPP JUST NU
Målvakter 
Magnus Åkerlund
Backar
Henric Nordin
Simon Löf
Alexander Pettersson
Axel Svensson
Filip Lander
Gustav Fredriksson
Forwards
Simon Lövgren
Jonas Lindström
Linus Karlsson
Adam Seydlitz
 
Vilken spelare tycker du är viktigast att förlänga med?