Allsvensk värvning av Hudiksvall

Hockeyettanlaget förstärker truppen med en lovande spelare. 
 
Hudiksvall har kommit en bra bit på sitt lagbygge och under torsdagskvällen offentliggjordes klubbens senaste värvning. Den här gången var det offensiven som skulle förstärkas och valet föll på Isak Stenlund Ädelgran som ansluter från allsvenska Björklöven. 
Jag har spelat med några av dem tidigare, men jag valde Hudik därför att jag tycker att de har någonting på gång här och som kan bli riktigt bra, säger forwarden till klubbens hemsida. 
 
Hudiksvalls senaste spelarförstärkning är en lovande spelare som trots sin ålder hunnit med en hel del, han fick en stor del av sin utbildning inom hockeyn i Skellefteå och fick även chansen att göra två inhopp i A-laget under säsongen 15/16. Den följande säsongen spenderades i Björklöven och där stod han för sex poäng på 31 matcher. Sedan dess har han även spelat ett dussintal matcher i Sundsvall och den gångna säsongen blev det tre matcher i Vännäs. Men 21-åringen kommer som sagt var senast från Björklöven och där noterades han för totalt elva matcher under vintern. 
 
Förutom att Hudiksvall får in en spelare med ett av Hockeyettans coolaste efternamn (Ädelgran slår både Karlsson & Svensson med hästlängder) så får man även in en spelare som lär vara väldigt sugen på att spela, den senaste säsongen var fylld av skador men nu sägs han vara fit for fight och han borde kunna bidra med både energi och poäng när säsongen drar igång om några månader. 
 
FAKTA: Isak Stenlund Ädelgran
Ålder: 21 år
Längd/Vikt: 188cm/81kg
Position: forward
Moderklubb: Björklöven
Statistik 2017/18: 11 matcher, 1 poäng (0+1), 2 utvisningsminuter (Björklöven)
3 matcher, 5 poäng (1+4), 4 utvisningsminuter (Vännäs)
Meriter: TV-Pucken Guld, 2 SHL-matcher