Anchors förstärker offensiven

Haninges lagbygge börjar sakta men säkert ta form. 
 
Efter en säsongs uppehåll är Haninge tillbaka i seriesammanhang, till hösten kommer man spela i Hockeytvåan och den senaste tiden har man påbörjat sitt lagbygge inför säsongen. Idag gick klubben ut med nyheten att Anders Romegård är tillbaka i den vinröda tröjan. Forwarden kommer senast från spel i Trångsund. 
Anders är forward med bra spelsinne och fina handleder som vi känner väl sedan tidigare. Förhoppningsvis kommer han bidra med en del poäng,säger tränaren Ludvig Zettervall till klubbens hemsida. 
 
Romegård har spenderat tid på andra sidan atlanten. 
 
Romegård är bara 22 år men har ändå hunnit med en hel del, han har bland annat spenderat en kort period i just Haninge. 2015 lämnade forwarden Sverige för att spela i WSHL-laget Long Beach Bombers och där gjorde han stor succé. Det blev 92 poäng på 57 matcher men efter en säsong vände han hem till Sverige igen där det blev spel i flera olika klubbar. I slutet av säsongen var han dock tillbaka i Nordamerika och även den gången dominerade han (25 poäng på elva matcher). 
 
Den gångna säsongen har forwarden inte varit så värst aktiv, det blev bara åtta matcher i Trångsund (som höll till i Hockeytvåan) och på dem stod han för tio poäng. Det är svårt att säga varken bu eller bä om den här värvningen men Romegård har tidigare visat att han kan producera en hel del på den nivån som Haninge ska spela och han borde kunna bli en viktig kugge i det offensiva spelet.