Defensiva muskler till Hockeyallsvenskan

Två klassiska föreningar förstärker defensiven. 
 
Inför den kommande säsongen snackades det mest om Leksand men det finns andra klassiska lag som också vill vara med i kampen om en plats uppe i toppen. Inte minst Björklöven. Laget kanske inte har den starkaste truppen på pappret men man ser ut att ha något intressant på gång. Idag förstärkes truppen i form av backen Alexander Hellström som ansluter från spel i SHL med Örebro. 31-åringen har även spelat SHL-hockey med Luleå och har två säsonger i nordamerika bakom sig men han är även en spelare som Björklövens supportrar borde känna till. Han har nämligen spelat inte mindre än sex säsonger i klubbens A-lag och var med när man tog steget upp till Hockeyallsvenskan. 
I Alexander ser vi mycket av de värderingar och ledord vi förhåller vår verksamhet kring såväl på isen som utanför. Vi bygger ett starkt lag för denna säsong men även på sikt och i det arbetet var det viktigt att få hem Alexander, säger sportchefen Fredrik Grönberg till klubbens hemsida. 
 
Men det är inte bara Björklöven som ser över sin defensiv, det gör även Södertälje. I ett tidigare inlägg kunde ni läsa att talangen Lucas Byhlin lämnar laget men hans ersättare duger gott och väl. Det är ingen mindre än Marcus Fagerudd som värvas in från Djurgården. 25-åringen från Finland kommer senast från en säsong i SHL där det blev några matcher i järnkaminerna men mestadels spenderades tiden i Mora, dit han blev utlånad. Backen har tidigare, precis som Hellström, spelat i SHL med Luleå men har även ett förlutet i Hockeyallsvenskan. Uppe i Asplöven spelade han 62 matcher och stod på dem för 47 poäng så han borde kunna bidra i både defensiven och offensiven. 
 
Fagerudd får ses som en väldigt bra förstärkning och kringelstadens hockeylag har en trupp som ser minst sagt intressant ut. Inte minst på backsidan. Där återfinns bland annat lagkaptenen Nicklas Grossman som har över 500 NHL-matcher och två VM-medaljer på sitt CV. 
 
Vilket av lagen tror du placerar sig högst?