Forwarden stannar i huvudstaden

Hockeyettanlaget förlänger med en av sina spelare. 
 
Huddinges senaste månad har minst sagt varit händelserik, man har bland annat brutit med flera av lagets nyckelspelare men idag har man förlängt kontraktet med en spelare som man hoppas mycket på. Det är forwarden Fredrik Renström som kan sikta in sig på sin fjärde säsong i A-laget. 
En viktig, mycket lojal lagspelare som alltid bidrar och gör sitt. Har en bred kunskap där hans defensiva sida lyser lite starkare men har även ett vasst skott och är en av våra straffspecialister, skriver klubben på sin hemsida. 
 
Renström är ingen utpräglad offensiv spelare men han har ändå en hel del potential, vilket han visade under vårens kvalserie till Hockeyallsvenskan. 23-åringen från Södertälje noterades för 17 poäng på 52 matcher den gångna säsongen och om trenden fortsätter kommer han öka den siffran ytterligare nästa vinter. 
 
I och med dagens förlängning har Huddinge fem spelare i sitt lag, det återstår därmed en hel del arbete innan säsongen drar igång. Sedan kvalserien tog slut har man släppt spelare som Måns Krüger och Marcus Lissäng, dessutom lämnade Alexander Anderberg för att fortsätta karriären i Mariestad. Vi ska inte räkna ut Huddinge riktigt än men de står inför en stor utmaning, att bygga ett mer eller mindre helt nytt lag på ett par månader är ingen lätt uppgift.