Forwardslöftet flyttar vidare

En väldigt lovande spelare byter klubb. 
 
Den senaste tiden har KRIF gjort en hel del spännande saker, för några dagar sedan värvade man tillbaka publikfavoriten Stefan Söder från IK Pantern och idag har klubben gått ut med nyheten att ytterligare en offensivt skicklig spelare ansluter. Det är forwarden Erik Brissle som beslutat sig för att fortsätta karriären nere i Blekingelaget, i en klubb han aldrig tidigare representerat. 
KRIF har varit på tapeten tidigare och det är en toppklubb i division 1 som har bra historik i att utveckla hockeyspelare. Vet att de spelar en bra fartfylld hockey som jag tror kommer passa min spelstil. Jag hoppas att vi som lag ska ta oss till kvalserien sen väl där kan allt hända, säger forwarden till klubbens hemsida. 
 
Trots att Brissle bara är 21 år gammal har han hunnit med en hel del, redan för tre säsonger sedan debuterade han i SHL med Linköping och senare under vintern gjorde han även några inhopp i Hockeyallsvenskan med Sundsvall. Våren 2016 blev en flytt till Visby/Roma officiell och där stod han för så pass fina insater att BIK Karlskoga värvade honom. Den gångna säsongen blev det dock bara två matcher i den blåvita tröjan, resten av säsongen spenderades som utlånad, främst tillbaka till Visby där han rundade av säsongen med att göra 19 poäng på 25 matcher. 
 
Nu står det alltså klart att karriären fortsätter nere i KRIF och det känns som en väldigt bra plats att försöka ta nästa kliv på. Klubben är bra på att utveckla lovande spelare, den gångna säsongen tog flera nästa steg i sina karriären och mycket talar för att den trenden kommer att fortsätta. När vi ändå är inne på ämnet så kan jag informerar om att det kommer en intervju med klubbens sportchef, Mikael Johansson, där han berättar lite om sin uppgift i klubben och hur deras lagbygge går. Håll utkik här på bloggen under kvällen!