Målvaktsbyte i Hockeyettan

Två klubbar byter målvakter med varandra. 
 
Idag har det hänt en hel del intressanta saker i Hockeyettan, inte minst ute på Gotland. Där verkar Visby/Roma ha kommit igång med sitt lagbygge, igår förlängde man med Fredrik Sandberg och idag har värvningen av Daniel Marmenlind offentliggjorts. Målvakten kommer senast från spel i Lindlöven men har ett tidigare förflutet i klubbar som Skövde och Vita Hästen. 
Daniel är en modernt spelande målvakt som är extremt ambitiös så det är med stor tillförsikt vi ser fram emot att få se Daniel i Visby Roma tröjan till hösten, skriver klubben på sin hemsida. 
 
Marmenlind är utan tvekan en lovande målvakt, han fick tidigt chansen att debutera i Hockeyallsvenskan med Vita Hästen men där lyckades han inte fullt ut. Örebro, som hade kontrakt med talangen, lånade därför ut honom till Skövde och där skulle det gå lite bättre. Den gångna säsongen spenderades i Lindlöven och där hade 20-åringen en räddningsprocent på strax över 90 under sina 30 matcher. Nu ska det bli intressant att se honom i ett lag som har lite högre ambitioner och där pressen förmodligen är lite större. 
 
Men det är inte bara positiva nyheter i Visby/Roma, i och med att Marmenlind ansluter lämnar Sammy Gustafsson - till just Lindlöven. Målvakten har spenderat de tre senaste säsongerna på Gotland och stod totalt 30 matcher den här vintern. 29-åringen har tidigare spelat i bland annat Kiruna och Sundsvall men nu vänder han hem till moderklubben igen. 
Lindlöven har något riktigt bra på gång och jag vill vara med på resan och göra allt jag kan för att vi ska ta nästa steg som förening, säger målvakten till klubbens hemsida. 
 
Det här är ett intressant målvaktsbyte, det känns som att Marmenlind har högst potential men att Gustafsson är den i nuläget bästa målvakten av dem båda.