Poängkungen förlänger

Hockeyettanlaget ger sina supportrar goda nyheter. 
 
Hudiksvalls säsong blev långt ifrån vad de hade hoppats, under hösten snackades det om Hockeyallsvenskan och man hade satsat genom att värva in ett flertal rutinerade spelare. Trots det föll man tidigt i playoffspelet och säsongen fick därmed ett minst sagt snöpligt slut. Nu blickar klubben framåt och under tisdagen släpptes nyheten att man förlänger med Patrik Elfsberg som därmed går in på sin andra säsong i klubben. 
Nu känns det skönt att det är klart och att man tidigt vet vart man ska spela. Jag tror att vi får ett bra lag när alla nya har kommit och dessutom har vi ju grundstommen kvar, säger Elfsberg i klubbens pressmeddelande. 
 
 Forwarden stod för en stark debutsäsong i Glysishallen. 
Foto: Peter Scott 
 
Det är inget snack om att det här är goda nyheter för Hudiksvall, 23-åringen från Falun värvades in med ganska höga förväntningar på sig och dem lyckades han verkligen motsvara. Forwarden stod för 40 poäng på 42 matcher och med det vann han den interna poängligan överlägset. Det var dessutom en höjning med tretton poäng jämfört med säsongen innan, då han spelade i Borlänge. 
 
I och med den här kontraktsförlängningen har Hudiksvall en trupp innehållandes 18 spelare och det finns bara ett fåtal tomma platser att fylla. I klubbens pressmeddelande hintar sportchefen Pär Langer om att man har flera spelare som är mer eller mindre klara och känslan är att man kommer kunna ställa upp med ett starkt lag när säsongen drar igång om några månader. Om det räcker för att göra en bättre säsong än sist återstår att se.