SHL-rutin till Tranås?

Hockeyettanlaget ryktas förstärka offensiven med ett meriterat namn. 
 
Tranås har, utåt sett, tagit det ganska lugnt sedan säsongen tog slut men under de senaste dagarna har man påbörjat sitt lagbygge med två nya spelare och så sent som igår förlängde man med backen Albin Torstensson. Nu ryktas klubben ha siktet inställt på forwarden Anton Blomberg som spelade med Skövde den här säsongen. 
- Vi har träffat honom och han är intressant. Vi för en dialog, säger sportchefen Stefan Fransson till Corren. 
 
Jag skulle säga att det här vore en fin förstärkning, Blomberg är en ung spelare som ändå hunnit med att skaffa en hel del erfarenhet. Motalasonen debuterade i Linköpings A-lag under slutspelet 2014, då hade han tidigare varit med och spelat U17-VM tillsammans med spelare som André Burakovsky som numera håller till i Washington. Sedan debuten med Linköpingslejonen har Blomberg fått göra en hel del matcher i SHL, så sent som säsongen 15/16 spelade han faktiskt i 45 av grundseriens omgångar. 
 
Efter säsongen blev det en flytt till Vita Hästen men där fick han inte riktigt spelet att fungera, desto bättre har det gått den här vintern då han varit en av Skövdes främsta spelare (han stod bland annat för 30 poäng) och 22-åringen borde kunna göra en hel del nytta även i Tranås. Om det blir så återstår att se.