Succéspelare till Hockeyallsvenskan

Oskarshamn värvar en av Hockeyettans främsta spelare. 
 
Det är inget snack om att Per Kenttä är en av landets träffsäkraste sportchefer, under sin tid i Asplöven stod han för många lyckade värvningar och han har fortsatt på samma sätt nere i Oskarshamn. Inför förra säsongen värvade man in Marcus Björk från just Asplöven och han gjorde stor succé, backen var så pass bra att SHL-klubbarna fick upp ögonen för honom och för ett par veckor sedan värvades 20-åringen av Örebro. Det gör att det finns luckor på backsidan och nu har herr Kenttä agerat. Valet föll på Isak Pantzare som senast kommer från spel i Hockeyettan med Borlänge. 
Isak är en spelskicklig back som jag känner till väl. Han är väldigt hockeysmart, duktig på skridskorna och stark trots sin mindre storlek. Han har dessutom en bra grundutbildning genom Luleå och jag är säker på att han kommer att passa in bra i vårt sätt att spela, säger Kenttä till klubbens hemsida. 
 
Ett lags supportrar blir ofta besvikna när det värvas spelare från lägre divisioner men värvningen av Pantzare har potential att bli väldigt lyckad. 22-åringen fick göra sin allsvenska debut med Asplöven under säsongen 15/16 (så Kenttä borde ha bra koll på honom) och han kommer senast från sin främsta säsong hittills i karriären. Borlänge tog sig hela vägen till den allsvenska kvalserien och det var till stor del tack vare den spelskickliga backen som noterades för totalt 36 poäng på 52 matcher. 
 
Man ska inte sätta allt för höga krav på en spelare men jag har en känsla av att Pantzare kommer göra bra ifrån sig även på den här nivån, han har ett fint spelsinne och Oskarshamn är ett bra ställe att flytta till. Där kommer han få chansen att utvecklas i sin egna takt, något som visas tydligt i och med att man signat ett tvåårskontrakt med honom.