Superlöftet flyttar hem

En tidigare omskriven spelare vänder hemåt. 
 
Mörrum är ett av lagen som tagit sig till Hockeyettan och inför återkomsten har man förstärkt truppen med ett bekant ansikte. Det är den egna produkten Malcolm Zander som är tillbaka i moderklubben han lämnade för ett par säsonger sedan. 
Vi är glada att Malcolm kommer hem och det är en mer vuxen Malcolm som skrivit på för sin moderklubb. Vi hoppas att Malcolm kommer bidra med energi och en enorm beslutsamhet. Han vill vara med på resan och är redo för att kriga varje dag, säger Mörrums Martin Ingvarsson till klubbens hemsida. 
 
Om namnet låter bekant så kan det bero på att Malcolm Zander var väldigt omskriven för några år sedan. Trots att han bara var 15 år fick han chansen att debutera i A-laget under säsongen 13/14 och väl där stod han för några insatser som gav mersmak. Den efterföljande säsongen blev det ytterligare chanser i A-laget men mestadels spenderades tiden i klubbens olika juniorlag. Så fortsatte det fram tills 2016 då han flyttade upp till Skellefteå för att spela i SK Lejon. 
 
Uppe i norr gick det inte riktigt så bra som man kanske hade förväntat sig och den gångna säsongen i Kiruna gav inte heller det genombrottet många trodde skulle komma. Nu är Zander alltså tillbaka i Mörrum och det ska bli väldigt intressant att se om det här kan bli säsongen då den numera 20-årige talangen står för sitt ordentliga genombrott på seniornivå. Potential finns det iallafall gott om.