Veteranen flyttar hemåt

En av Hockeyettans mest rutinerade spelare flyttar norrut igen. 
 
Varje liga har sina profiler och det är inget snack om att Conny Strömberg är Hockeyettans främsta i den kategorin. Inför säsongen valde forwarden att skriva på för Arboga men nu står det klart att 42-åringen byter klubb igen. Den här gången går flyttlasset hem till Örnsköldsvik för att spela i stadens Hockeyettanlag. 
Jag har varit i Arboga ett par månader samtidigt som min flickvän varit kvar hemma i Örnsköldsvik. Nu är jag hemma igen och jag vill hjälpa ÖHF uppåt i tabellen, säger Strömberg till klubbens hemsida. 
 
 Strömberg har tidigare spelat i bland annat Västervik. 
Foto: Johnny Anderson 
 
Strömberg kommer som sagt var senast från en relativt kort sejour i Arboga men han lyckades ändå sätta avtryck på ett bra sätt, med sina fjorton poäng på elva matcher ligger han delad femma i västra seriens poängliga. Att forwarden väljer att flytta kommer knappast som någon överraskning, profilen har en benägenhet att byta klubb titt som tätt och det har spekulerats en hel del i var han skulle hamna. I Norrköpingstrakterna har det tisslats och tasslats en del kring om han skulle kunna vara en lämplig förstärkning till Vita Hästens svajiga offensiv men nu blev det alltså en flytt hem till Örnsköldsvik, där han senast spelade klubbhockey säsongen 99/00. 
 
Örnsköldsviks nästa match spelas på söndag då Boden står för motståndet på bortaplan. Det återstår att se om Strömberg finns med på isen redan då. 
 
Hur tror du att Strömberg kommer lyckas i sin nya klubb?