After hours

Även efter tolvslaget har vissa klubbar gått ut med nya värvningar. 
 
Fram till midnatt var det tillåtet för svenska klubbar att förstärka sina trupper och det finns en hel del lag som varit aktiva ända in i de slutgiltiga miunuterna, men som valt att gå ut med nyheten till idag. Här kommer några värvningar som offentliggjorts hittills under dagen. 
 
Erik Pers, Hedemora ---> Borlänge
Ett bekant ansikte dyker upp i Borlänge. Forwarden kommer senast från spel i Hockeytvåan där han gjort 30 poäng på 24 matcher men 27-åringen har tidigare spelat fyra säsonger i Borlänge och han var bland annat assisterande lagkapten mellan 2015-17. Det här känns som en bra breddvärvning inför playoffspelet. 
 
Felix Scharnke, Kumla ---> Lindlöven
Lindlöven har fortfarande chansen att nå playoff och väljer därför att förstärka truppen med Felix Scharnke som varit lagkapten i Kumla den här säsongen. 25-åringen, som har Lindlöven som moderklubb, har tidigare spelat tre säsonger i klubbens A-lag och borde därför komma in i laget relativt snabbt. 
 
Scharnke återvänder till moderklubben. 
Foto: Alexander Viktorson
 
 
Johan Mörnsjö, Gripen ---> Huddinge
Nyköpingslaget Gripen var länge med och slogs om en playoffplats men fick tillslut se sig besegrade och nu väljer man att släppa en del spelare. Först ut är den lovande forwarden Mörnsjö som kommer till Huddinge med en fin säsong i ryggen. 21-åringen har noterats för 34 poäng på 38 matcher och har visat att han håller tillräckligt bra klass för att få fortsätta säsongen. 
 
 
Julius Selle Larsson, HC Dalen ---> Kristianstad
Trots sin dåliga ekonomi är KIK en av klubbarna som varit mest aktiva de senaste dagarna. Från Dalen förstärks offensiven med Selle Larsson som, trots att han bara är 26 år, redan hunnit spela sju säsonger i Hockeyettan. Den här vintern har forwarden noterats för 30 poäng på 38 matcher och han breddar KIK:s forwardsuppsättning på ett bra sätt. 
 
Joel Werner, HC Dalen ---> Kristianstad
HC Dalen har skeppat spelare hit och dit och Werner följer med Selle Larsson ner till Kristianstad. Den 22-årige backen var med och spelade upp Västerås till Hockeyallsvenskan förra våren men kommer som sagt senast från spel i HC Dalen där han noterats för åtta poäng på 37 matcher. Har fått mycket av sin skolning inom hockeyn uppe i Skellefteå där han spelat fyra juniorsäsonger. 
 
Det lär förmodligen dyka upp fler värvningar under dagen, vissa klubbar gillar att hålla på sina nyheter till läget känns rätt. Är du nöjd med hur din klubb agerat de senaste dagarna?
 
 
 
Gör gärna ett besök hos Titans, som är bloggens samarbetspartner!