Årets mål 2012!

Vågar lova att det här blir årets allsvenska mål 2012! Lysande mål av Alexander Milosevic i AIK (favoritlaget). Han har en riktigt bra framtid att se fram emot, lär snart bli proffs, och kan bli en kommande storback!
0 kommentarer

Kvällens matcher

Det här är min Fotbollskväll!
Sylvia-Utsikten, följer den matchen via everysport, verkar hitills som om Sylvia har ett spelövertag, och de är ju det på pappret bästa laget utav dem två.
.
Qviding-Sleipner, även den via everysport. Borde bli en jämn match, Qviding är nog lite favoriter på förhand.
.
Milan-Bologna, tittar på den på TV4 Sport, hoppas Milan tappar poäng, så att Juventus kan gå ifrån lite.
.
Juventus-Roma, det blir kvällens höjdpunkt. Hoppas att Juve vinner, och att det blir en bra match, Roma är ju också ett väldigt bra lag.
0 kommentarer

HBK och BOIS

Såg en rätt så bra match mellan Halmstad och Degerfors idag, det var väl ingen överraskning att HBK skulle ta hem segern, de dominerade spelet, om man såg vissa stunder att de klarar av att spela i Allsvenskan. Islänningen Gudjon Baldvinsson, som gjorde båda lagets mål i 2-0 segern, imponerade på mig, han kan nog bli riktigt vass den här säsongen. På läktaren kunde man se att Degerfors-ikonen Ralf Edström, satt brevid Halmstadsonen Jörgen Persson, undra vad dom snackade om?
Lite synd att Michael Svensson är skadad igen, han är nog hela Superettans största stjärna, tillsammans med Max Von Schlebrügge (Hammarby).
.
När kommer Landskrona få ut maximalt av deras duktiga mittfältare? De har flera stycken som både har stor allsvensk rutin, och har lirat i Landslaget. Speciellt Lantz/Svanbäck är ju ruggigt bra, med superettanmått mätt. Men även Unkuri och Zaim är ju helt okej lirare, som borde kunna höja sig lite.
Det är ett viktigt år för dom, kanske mest för Henke Larsson, han vill nog väldigt gärna lyckas i BOIS, så att han kan ta nästa kliv i sin nya karriär.
0 kommentarer