AIK lånar anfallstalang

AIK förstärker truppen inför helgens allsvenska premiär. 
 
AIK har en intressant anfallsuppställning men man känner ändå att man vill förstärka den och idag har man gjort det genom att låna in Carlos Strandberg från CSKA Moskva. Den 19-årige anfallaren har spenderat det senaste året i Ryssland där det blivit totalt elva matcher och tre mål i CSKA-tröjan men nu är det allsvenskan som gäller för den lovande spelaren. 
- Som spelare har Carlos egenskaper som ökar slagkraften i lagbygget 2016 och hans personlighet ser vi adderar karaktärsdrag till den mångfald som AIK:s spelartrupp står för, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida. 
 
 Strandberg räknas som en av svensk fotbolls mest lovande anfallare. 
 
 
Den lovande anfallaren debuterade i allsvenskan för tre år sedan och redan då kunde man se att han hade stor potential. I Häcken skulle "den nya Balotelli" utvecklas på ett fint sätt vilket gjorde att storklubbar blev intresserade av honom, en av dem var tyska Borussia Dortmund men valet föll tillslut på CSKA Moskva som skrev ett femårskontrakt med Strandberg. Trots att han bara är 19 år så har han redan hunnit med en hel del, för tre år sedan var han med och vann U17-brons i VM och sedan dess har han även debuterat och gjort mål i det svenska U21-landslaget. 
 
 Lånet med Strandberg sträcker sig till den 18:e Juli och han kommer spela i tröja nummer 30. 
 
Vad tycker du om den här värvningen?
 
0 kommentarer