Hockeyettan: SHL-rutin till nykomlingen

En av seriens nykomlingar förstärker offensiven rejält. 
 
Hittills har det varit ganska lite snack kring Linden, nykomlingen från Eskilstuna, men nu kanske det kommer bli ändring på den saken. Med ett par veckor kvar till seriepremiären har klubben gått ut med nyheten att Stefan Gråhns kommer spela hos dem den här säsongen. De gör därmed en av silly seasons tyngsta värvningar rent meritmässigt.
- I Gråhns får vi in en spelare med stor rutin, hans egenskaper både på isen och i omklädningsrummet kommer vara viktiga för oss under säsongen, säger tränaren Jocke Lundholm till klubbens hemsida. 
 
Stefan Gråhns har spelat fem säsonger i SSK-tröjan, varav tre i SHL. 
Foto: Johnny Anderson 
 
 
En spelare som Gråhns behöver egentligen ingen närmare beskrivning, han har spelat på en hög nivå under många år och har varit något av en profil. Inte minst på allsvensk nivå där han spelade så sent som i våras. 
 
Bland meriterna finns avancemang till både Hockeyallsvenskan och SHL, han har dessutom spelat drygt tre säsonger i landets högsta liga och på allsvensk nivå har det blivit närmare 500 matcher - de flesta i Södertälje där han gjorde debut redan säsongen 01/02. 
 
Visst, Gråhns är kanske inte lika bra som för några år sedan men 37-årinhen borde ändå kunna göra nytta hos nykomlingen och han blir utan tvekan en profil som kan sätta färg på Hockeyettan. 
 
Gör gärna ett besök hos Titans, som är bloggens samarbetspartner!