Värvningsoffensiv av Hockeyettanlaget

Ett av lagen i Hockeyettan har redan spikat sin trupp till den kommande säsongen. 
 
Vanligtvis brukar lagen i Hockeyettan vara som mest aktiva under andra halvan av sommaren, det är då som man ska presentera nya spelare och bygga sin trupp inför den kommande säsongen. Så är inte fallet för Forshaga - klubben har nämligen redan spikat truppen. Under gårdagen presenterades inte mindre än fyra nya spelare och plötsligt har man hela 27 spelare redo för det som väntar. 
 
Den tyngsta värvningen är utan tvekan den av Victor Berglind, som ska göra debut i Hockeyettan. Backen har hunnit med att spela i ett gäng klubbar men är mest känd för sin tid i BIK Karlskoga där han spenderat de sex senaste säsongerna. Dessutom har 28-åringen noterats för 71 matcher i SHL och på meritlistan finns även silver i U18-VM, där han var lagkamrat med flera spelare som numera håller till i NHL. 
 
 
 
Bland nyförvärven hittar vi även Herman Johansson och Victor Sandberg som ansluter från Visby/Roma och man förstärker dessutom målvaktssidan med Gustav Griborn som senast kommer från spel i Segeltorp. Dessutom har man annonserat att lagkaptenen Jesper Nordin skrivit på nytt kontrakt. 
 
 
FORSHAGAS TRUPP JUST NU 
Målvakter
Eric Forsberg
Gustav Griborn
Backar
Linus Carlsson
William Eriksson
Herman Johansson
Victor Berglind
Jesper Nordin
Oscar Olsson
Oskar Skärberg
Adrian Jonsson
Filip Norberg
Forwards 
Lucas Danielsson
Hédi Fatnassi
André Fredriksson
Mikael Hedlund
Oscar Jemail
William Johannesson
Linus Johansson
Anton Klint
Oliver Kandergård
Filip Olsson
Viktor Owesten
Jakob Ringsby
Victor Sandberg
Emil Smedberg
 
Tror du att Forshaga blir ett lag att räkna med nästa säsong?