HBK och BOIS

Såg en rätt så bra match mellan Halmstad och Degerfors idag, det var väl ingen överraskning att HBK skulle ta hem segern, de dominerade spelet, om man såg vissa stunder att de klarar av att spela i Allsvenskan. Islänningen Gudjon Baldvinsson, som gjorde båda lagets mål i 2-0 segern, imponerade på mig, han kan nog bli riktigt vass den här säsongen. På läktaren kunde man se att Degerfors-ikonen Ralf Edström, satt brevid Halmstadsonen Jörgen Persson, undra vad dom snackade om?
Lite synd att Michael Svensson är skadad igen, han är nog hela Superettans största stjärna, tillsammans med Max Von Schlebrügge (Hammarby).
.
När kommer Landskrona få ut maximalt av deras duktiga mittfältare? De har flera stycken som både har stor allsvensk rutin, och har lirat i Landslaget. Speciellt Lantz/Svanbäck är ju ruggigt bra, med superettanmått mätt. Men även Unkuri och Zaim är ju helt okej lirare, som borde kunna höja sig lite.
Det är ett viktigt år för dom, kanske mest för Henke Larsson, han vill nog väldigt gärna lyckas i BOIS, så att han kan ta nästa kliv i sin nya karriär.
0 kommentarer