Silly Season!

Här är några av de riktigt bra värvningarna som hitills har gjort i Allsvenskan:
Celso Borges Mora, Anfallare till AIK från Fredrikstad
Talangfull och spelskicklig, som kan göra stor nytta för AIK. Gjorde 8 mål i Tippeligan förra säsongen. Har redan hunnit med att göra 35 Landskamper för Costa Rica.
John Alvbåge, Målvakt till Göteborg från Örebro
Har tidigare spelat i Göteborg, men då var Bengt Andersson för bra, så det blev mest tid på bänken. Men nu är han förstavalet. Har spelat i Den Danska ligan, och även fått spela några Landskamper.

Pontus Farnerud, Mittfältare till Göteborg från Stabaek
Riktigt rutinerad och bra mittfältare, som kommer göra stor nytta. Har lirat i Bland annat Monaco och Sporting Lissabon. Är främst en framspelare och spelfördelare, gör inte så mycket mål.
Nordin Gerzic, Mittfältare till Göteborg från Örebro
Gerzic gick till Laget som han så sent som förra året sa att han hatade. Riktigt teknisk och spelskicklig mittfältare. Kommer nog få mycket speltid, spelar helst centralt. Han har spelat i Landslaget, men var då i dålig form, och imponerade inte.
Daniel Sobralense, Mittfältare till Göteborg från Kalmar
Som ni märker så kommer IFK ha ett bra mittfält den här säsongen. Sobralense har problem med diciplinen, men på plan är han riktigt bra, har varit en av Kalmars bästa spelare ett par säsonger. Gillar att spela som släpande anfallare, men kan nog få spela på kanten i Göteborg, på grund av konkurrensen.
Simon Tehrn, Mittfältare från Helsingborg till Malmö
Talangfull mittfältare som redan fått debutera i Landslaget. Väldigt konstigt klubbval, med tanke på att han vann SM-Guld i höstas. Kommer kanske inte ta en startplats direkt, men på sikt kommer han bli viktig för laget.
Andreas Johansson, Mittfältare från Bochum till Norrköping
Rutinerad mittfältsmotor, som kommer bli bra för IFK. Han spelar nog mer defensivt, så får Astrit utrymme att spela som en offensiv mittfältare, och slipper det hårda jobbet bakåt, det kommer Johansson stå för.
Tobias Grahn, Mittfältare från Mjällby till Örebro
Är, i sina bästa stunder, en av seriens bästa mittfältare, kan fördela spelet men även spela tufft och hårt. Hamnar ofta i konflikter med andra spelare, vilket kanske inte är bra för lagmoralen, men när han är på rätt humör, så är han riktigt bra!


0 kommentarer