Senaste nytt!

Här kommer lite soccernews!
* Talangen Kamal Mustafa lämnar IFK Göteborg, och kommer nu spela i Div1-laget Qviding istället. Han lär få mycket mer speltid där, och det är nog främst därför han byter klubb, speciellt nu när IFK värvat många bra på hans position. Nu kommer han få möta bland annat Norrköpingslagen Sylvia och Sleipner.
* GIF Sundsvall verkar få till en värvning med Hammarbys Simon Helg. Lyckas man med det så är det mycket bra, han är en av få i Hammarby som faktiskt håller allsvensk klass, och han kan bli viktig för giffarna, som annars inte har stuckit ut med någon stor värvning.
* Men Hammarby kanske har en ersättare till Helg på gång, Sebastian Carlsén, som tidigare varit nere och spelat i Inters ungdomslag och nu senast varit utlånad till Helsingborg, kommer att träna med "Söders Stolthet" en tid framöver.
* Helsingborg värvar Den Isländske anfallsstjärnan Alfred Finnbogason, som senast kommer från Lokeren, som spelar i den Belgiske Högstaligan. Han är bara på lån, så de kan inte ha kvar honom så länge, Lokeren vill inte släppa honom helt och hållet.
0 kommentarer