Snart drar det igång!

Ska bli grymt kul med allsvenskan, visst det är inte La Liga eller Premier League, men den är ändå roligare, för det är mer äkta liksom, mer nära och på många sätt roligare. Tänkte skriva lite om varje lag, börjar med BK Häcken, som hitills sett hyfsat bra ut på försäsongen.

Målvakter: Dom har ju den evige talangen Christoffer Källqvist, som är en bra målvakt, men ingen riktigt bra. Bakom honom finns Damir Mehic, ung och lovande.
BETYG: 2

Backar: Finns några hyfsade backar (Tom Söderberg och Mattias Östberg tex). Sen så kommer Björn Anklev spela back som det verkar. Förut har han spelat både mittfältare och anfallare. Är väl kanske ingen lysande backuppsättning, de skulle behöva en fjärde bra back.
BETYG: 2

Mittfältare: Här ser det lite bättre ut. Väljer man att spela 4-4-2, så skulle uppställningen kunna vara så här:

Makondele-Chatto-Henriksson
                Drugge

Rätt bra, eller hur? Lägg sen till spelare som Andres Vasquez, Jonas Bjurström och Martin Ericsson, så ser laget riktigt bra ut. Ericsson skulle kunna gå in i startelvan också, men konkurrensen är så pass tuff där just nu. Man kanske skulle kunna spela med 5 mittfältare, och en ensam forward.

BETYG: 4

Anfallare: Ser inte så ljust ut, man har nog bara en toppspelare, Dioh Williams, de andra (Majeed, Fernandez) känns lite för ojämna och valpiga.
BETYG: 1

Tippad placering: 9:a
0 kommentarer