Sana klar för Malmö

EFTER FLERA TUNGA SPELARFÖRLUSTER SÅ GJORDE MALMÖ IDAG KLART MED ETT NYTT TILLSKOTT.

Det är mittfältaren Tobias Sana som vänder hem till allsvenskan efter att ha tillhört holländska Ajax sedan sommaren 2012. Sana slog igenom i IFK Göteborg under våren 2012 vilket gjorde den holländska storklubben intresserade och man valde att köpa mittfältaren, det gick bra i början av utlandssejouren men förra säsongen fick han mestadels sitta på bänken eller fått spela i klubbens juniorlag. 
Tobias Sana är en spelare som vi följt under en längre tid. Han slog igenom stort och kom upp på en väldigt hög nivå där han även blev uttagen till landslaget och gjorde det bra. Därefter har han haft det lite tufft men vi vet om den kapacitet som Tobias besitter och vi hoppas kunna lyfta fram all den fotbollstalang som han har inom sig, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson till klubbens hemsida. 
 
Det här känns som en spännande värvning, man får in en teknisk och underhållande spelartyp som känt på spelet i europa och han kan nog bli en viktig pusselbit i jakten på ytterligare ett Champions League-slutspel. Malmö får i nuläget ses som favorit till den kommande säsongen men det lär hända mycket under resten av vintern och början av våren. 
0 kommentarer