Stjärnan såld - tillslut

DET HAR RYKTATS UNDER DET SENASTE ÅRET MEN IDAG BLEV DET OFFICIELLT - AIK SÄLJER CELSO BORGES.

Den 26-årige mittfältaren har länge varit aktuell för utländska klubbar och intresset svalnade knappast när han gjorde succé med Costa Rica under förra sommarens VM. Klubbar Frankrike var länge intresserade men nu står det klart att Borges flyttar till Spanien och Deportivo de la Coruna som håller till i La Liga där han blir lagkamrat med bland annat portugisen Helder Postiga, som spelat både VM och EM med sitt landslag. 
Min tid i AIK har varit helt underbar och mycket för att jag är rörd över det engagemang som finns i AIK både i hur klubben sköts och hur den stöttas. Jag vill rikta ett stort tack till Björn Wesström och Andreas Alm för att de trodde på mig, säger Borges till AIK:s hemsida. 
 
För AIK är det här en riktigt tung förlust, costaricanen har varit en viktig spelare under sin tid i Solnaklubben och nu gäller det att man hittar en bra ersättare som kan ta hans plats på det centrala mittfältet. Tidigare under säsongen har man värvat in Johan Blomberg från Halmstad men han känns inte på samma nivå som Borges. 
0 kommentarer