Inför Åtvidaberg - AIK

Ikväll är det dags för lite allsvensk fotboll igen och mina blickar vänds ner mot Kopparvallen där hemmalaget Åtvidaberg tar emot AIK. 
 
Hemmalaget kommer senast från en förlust borta mot Hammarby (1-2) och formen verkar inte vara så bra, man har dessutom ekonomiska problem som knappast gör saken lättare. Om vi ska titta på vilka spelare som borde få en viktig roll ikväll så är John Owoeri helt klart en av dem, den 28-årige anfallaren gjorde mål mot Hammarby och känns som ett av ganska få offensiva vapen i laget. Sedan får man inte glömma bort lagets "gubbar", Henrik Gustavsson i målet och Kristian Bergström på mittfältet (som har seriens känsligaste vänsterfot). 
 
AIK då, vad kan dem prestera ikväll? Laget kommer senast från en stabil 3-0 vinst hemma mot Örebro där nyckelspelare som Henok Goitom och Nabil Bahoui glänsde samtidigt som Fredrik Brustad gjorde sitt första mål i AIK-tröjan. Det känns ganska ovanligt att "gnaget" är i såhär pass bra form redan, man brukar vara lite svagare under våren för att komma igång på allvar när löven faller men just nu känns man som ett av allsvenskans formstarkaste lag och solklar favorit i kvällens match. 
 
Tips: 1-2 till AIK. 
 
Matchen startar klockan fem över sju ikväll och ses bäst på CMORE. 
 
 
0 kommentarer