Senaste övergångarna

DET HAR HÄNT EN HEL DEL I ALLSVENSKAN DE SENASTE DAGARNA, HÄR ÄR NÅGRA AV DE SENASTE SILLY-NYHETERNA! 

 
Rasmus Elm är klar för Kalmar FF, det har varit på tapeten ett tag men nu står det klart att mittfältaren skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren. Just nu är han inte i matchform men klubben hoppas ändå att han ska kunna bidra på planen framöver, han har ju haft stora skadeproblem de senaste säsongerna. OM Elm kommer upp i nivå så blir han en stor tillgång för KFF samtidigt som han skulle vara en av hela allsvenskans mest sevärda spelare. Senast Elm spelade i Kalmartröjan blev det nio mål på 19 matcher innan AZ Alkmar köpte honom. 
- Jag är glad att vara tillbaka i Kalmar FF. Givetvis hade jag velat återvända under lite andra omständigheter, men jag ser detta som en bra möjlighet att ta mig tillbaka till min rätta nivå i en förening och miljö som jag trivs i, säger mittfältaren till klubbens hemsida. 
 
Jesper Karlström
 
Djurgården har gjort klart med mittfältstalangen Jesper Karlström som senast kommer från spel i Brommapojkarna där han stod för tre mål på 27 matcher den gångna säsongen. 19-åringen ses som en stor talang och nu är det tänkt att han ska ta nästa steg i DIF-tröjan. Enligt Aftonbladet så ska Djurgården tvingats betala runt en och en halv miljon kronor för U21-landslagsmannen och det är ju ett bra bevis på att klubben tror mycket på honom. 
 
Det har ryktats ett bra tag och igår blev det officiellt att Isaac Kiese Thelin byter Malmö FF mot klassiska Bordeaux, anfallaren ska ha enligt SVT kostat runt 38 miljoner kronor för den franska storklubben. Thelin hade en väldigt konstig allsvensk säsong där han började som målsumpare i IFK Norrköping, sedan värvade Malmö honom för en billig peng och då började han producera flera viktiga mål. Efter fem mål på 14 matcher och två mål på totalt tolv matcher i Champions League så blev utländska klubbar intresserade och nu tar 23-åringen nästa kliv i karriären. 
- Självklart är det alltid lika tråkigt när en spelare lämnar och vi kommer att sakna Isaac men vi önskar honom lycka till, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson till Aftonbladet. 
0 kommentarer