Sverige-Island: 3-2 (Svenska Målskyttar: Ibrahimovic, Toivonen, Wilhelmsson)
Spanien-Sydkorea: 4-1
Holland-Slovakien: 2-0
--
Sverige startade matchen mot Island riktigt bra, med mycket fart och bra snabbt passningsspel. Det ledde i sin tur till att Zlatan gjorde 1-0 snyggt, innan det ens gått två minuter, och lite senare så gjorde Ola Toivonen mål, snyggt framspelad av samme Zlatan. Efter målet så sänktes farten, och Island kom in i matchen, och lyckades reducera innan det var dags för halvtid.
I andra halvlek så var laget stabilare, men hade inte samma spets, vilket till viss del var på grund av att man gjorde många byten, det är svårt att hålla samma klass då. Hysén kom in och var rätt pigg uppe på topp, även om han inte fick in bollen. Chippen var rätt bra på högerkanten, ville dribbla mycket och man kunde se att han verkligen vill in i startelvan. Det var just Chippen som snyggt gjorde 3-1, på en halvvolley straxt innanför straffområdet. Matchen slutade tillslut 3-2, efter att Island gjort mål precis i slutet.
Det här var ett rätt bra test, man kunde se att laget har potential, och det var viktigt att se att Isaksson höll bra klass, även om han var chanslös på målen. Sebastian Larsson har ju också opererat sig inför EM-samlingen, och han såg också vass ut, och kommer nog få lite speltid även nästa träningsmatch, mot Serbien på Råsunda.
Zlatan ser pigg ut, och rör sig mycket mer än han har gjort tidigare, vilket är riktigt bra. Rosenberg fick chansen på topp, löpte mycket, men fick inte ut mycket utav det.