Vass målskytt till SSK

SÖDERTÄLJE SER UT ATT FÅ IHOP ETT SLAGKRAFTIGT LAG LAGOM TILL SÄSONGEN DRAR IGÅNG. 
 
Härom dagen gick Södertälje ut med att forwarden Jonas Westerling skulle ansluta till klubben och idag kommer nästa förstärkning till den klassiska föreningen - forwarden Christofer Blid är tillbaka. Blid kommer senast från spel i Åker/Strängnäs där han stod för imponerande 58 poäng på 34 matcher och under de senaste tre säsongerna har han varit en av Hockeyettans bästa poängspelare där det bland annat blev 44 mål på 45 matcher säsongen 2013/14. 
Christofer har en förmåga att ”vara där” när det ska till att produceras och den egenskapen är såklart viktig för oss. Jag tycker det känns riktigt bra på forwardssidan nu, där vi har spelare med bra ambitioner och kompetens i en väldigt fin mix, säger tränaren Mats Waltin till klubbens hemsida. 
 
Det ska bli kul att se Blid i SSK-tröjan igen, den 29-årige forwarden är fostrad i föreningen och har bland annat gjort 42 allsvenska matcher i den rödvita tröjan. Nu får han åter chansen att spela i ett bra lag, under tiden i Åker så har man oftast saknat det där extra för att kunna utmana de allra bästa lagen. 
 
FAKTA: CHRISTOFER BLID
Ålder: 29 år. 
Position: Forward. 
Längd/Vikt: 182cm/91kg. 
Statistik den här säsongen: 34 matcher, 23+35=58 poäng, 14 utvisningsminuter (Åker/Strängnäs). 
Meriter: Avancemang till Hockeyettan (10/11), Spel i TV-Pucken (00/01), 4 juniorlandskamper.