Landslagsspelare till Hockeyallsvenskan

IK Pantern förstärker truppen med en meriterad spelare. 
 
Det mesta kring Malmölaget Pantern har kretsat kring saker som inte har med det rent sportsliga att göra. Vi är snart inne i Juli och säsongen närmar sig med stormsteg men det verkar fortfarande oklart var laget faktiskt ska spela sina hemmamatcher den kommande säsongen. Malmö isstadion renoveras och lagets gamla arena (Kirsebergs ishall) är inte tillräckligt bra för att klara av allsvenskt spel. Istället har Rosengårds ishall kommit upp som ett alternativ. Där får det plats 600 stycken på läktaren. 
 
Trots en hel del strul kring klubben verkar man få ihop ett relativt bra lag och under dagen har man gått ut med sin senaste värvning. Det är backen Matias Lassen som är klar för spel i malmölaget. 
Trots sin unga ålder har han redan spelat i SHL. Matias är en väldigt pålitlig hockeyspelare. Man vet vad man får varenda dag, säger sportchefen Viktor Stråhle till sydsvenskan. 
 
Lassen kommer senast från spel i grannklubben Malmö redhawks där han stod för sju poäng på 32 matcher men säsongen inleddes i Mora där backen noterades för totalt sjutton matcher. Trots sin ålder har den 22-årige dansken även hunnit med att spela allsvensk hockey med Leksand och han har även slagit sig in i det danska landslaget, under den gångna säsongen spelade han tio matcher där. 
 
Lagbygget ser som sagt var bra ut, man har bland annat värvat in Villiam Haag & Alexander Pettersson från Vita Hästen och på målvaktssidan har man en bra bredd. I offensiven är Erik Nyström tillbaka och man hoppas förmodligen att han ska kunna ha en nyckelroll under säsongen, senast han spenderade en hel säsong i laget stod han för 18 mål och 37 poäng under grundserien. Det kan bli intressant att följa Pantern i vinter. Både på och utanför isen.