Poängkungen byter klubb

Väsby förstärker offensiven rejält. 
 
Väsby stod för en överraskande fin säsong senast och nu är man utan tvekan ett lag som borde vara med och slåss om en Allettanplats. Offensiven var bra redan förra säsongen men nu vill man bli ännu bättre på just den punkten, man förstärker forwardssidan med ett bekant ansikte. Det är Christian Holmblad som är tillbaka i klubben han spelade 2013-2015. 26-åringen kommer senast från spel i Sollentuna där han inlett hösten med att göra fem poäng på fyra matcher. 
- Christian Holmblad är en ren och skär spetsvärvning som jag är mycket glad över att få in. Hans senaste säsonger talar sitt tydliga språk och han kommer bidra oerhört mycket offensivt i vår fortsatta jakt på topp fem placeringarna, säger sportchefen Tom Tärnström till klubbens hemsida.  
 
Forwarden är utan tvekan en fin förstärkning, han har som sagt var inlett säsongen på ett bra sätt och i vintras var han en av Hockeyettans främsta poänggörare (52 poäng på 36 matcher). Holmblad har spenderat stora delar av säsongen i Sollentuna men är fostrad i Djurgårdens organisation och har även spelat juniorhockey i Växjö. 
 
Väsby spelar match mot Hammarby ikväll, det återstår att se om Holmblad finns med på isen redan då.