Backen flyttar "hem" till Hudiksvall

Ett bekant ansikte dyker upp i Glysishallen den här säsongen. 
 
Inför förra säsongen tappade Hudiksvall flera duktiga spelare och en av dem var Lars Lundin men nu är backen tillbaka i den rödsvarta tröjan. Den 24-årige dalmasen kommer senast från spel i danska Ålborg men nu är det alltså åter Hockeyettan och Hudiksvall som gäller. 
Lasse har blivit än offensivare i sitt spel och har ett mycket bra skott som kommer bli användbart även i power-play vilket vi har eftersökt. Under sin tid i Danmark har han fortsatt utvecklat sitt spel med stort förtroende från tränaren och eftersom Lasse har varit här tidigare så vet vi vad vi får och han känner till HHC väl, säger sportchefen Alf Nordh till klubbens hemsida. 
 
Lundins senaste sejour i Hudiksvall var väldigt lyckad, mellan 2012-2015 gjorde han 49 poäng på 62 matcher och stod i det stora hela för en väldigt bra insats. Nere Danmark gjorde han också bra ifrån sig, han stod för 35 poäng i grundserien vilket räckte till en tredjeplats i backarnas poängliga och ingen annan back gjorde fler mål än honom (11 stycken). 
 
Lars Lundin är en bra förstärkning och precis en sån spelare som ett lag behöver om man ska nå långt, han är bra i offensiven och kan spela en viktig roll i ett powerplay samtidigt som han hunnit samla på sig en hel rutin trots att han bara är 24 år.