Stjärnan tillbaka i Hockeyallsvenskan

Topplaget förstärker offensiven rejält. 
 
Inför säsongen tippade jag att Timrå skulle sluta nia men laget har presterat väldigt bra under de inledande omgångarna och när Jonathan Dahlén kom tillbaka har man höjt sig ytterligare. Inför morgondagens match mot Vita Hästen toppar man tabellen och borde vara nöjda, trots det väljer klubbledningen att förstärka truppen. Siktet ställdes in på en offensivt skicklig spelare och valet föll tillsist på Alex Lavoie som senast kommer från spel i den finska ligan. 
När Alex dök upp så kände vi att det här var ett bra alternativ. Alex gjorde det bra förra året i HockeyAllsvenskan och han har visat att han är en toppspelare på den här nivån. Det här blir ett bra tillskott för oss, säger sportchefen Kent Norberg till klubbens hemsida. 
 
 Foto: Johnny Anderson
 
Det här får ses som en väldigt stark värvning, flera allsvenska klubbar har varit sugna på att värva kanadensaren men han valde alltså seriens just nu hetaste lag. 24-åringen har spenderat hösten i finska KalPa där det blev sex poäng på 16 matcher men anledningen att han värvas är naturligtvis förra säsongen då forwarden stod för hela 59 poäng på 61 matcher i BIK Karlskoga. Det är siffror som imponerar och som samtidigt sätter en hel del press på nyförvärvet. 
 
Värvningen gör att Timrå ser väldigt starka ut just på forwardssidan men det har spekulerats en hel del i om jättelöftet Dahlén kanske kan vara påväg bort från klubben. Ett flertal SHL-klubbar sägs vara intresserade av forwarden som lånats in från Vancouver och skulle han försvinna är värvningen av Lavoie ännu viktigare.