Björklöven lånar talangen

Uppe i Umeå förstärker man truppen inför den allsvenska säsongen. 
 
Den här säsongen blev inte riktigt som Björklöven hoppats på men nu är siktet inställt på revansch och nu har klubben meddelat att man förstärker truppen i form av backen Jakob Stenqvist som lånas in från Frölunda. 
Jakob Stenqvist är en spelare som vi mött i vinter med Björklöven och som lämnat avtryck, därav intresset från vår sida. Vi har gillat det vi har sett och vi är glada att det kunnat lösa sig på det här sättet. Som alla andra vi värvat passar han väldigt bra in i vårt system, säger tränaren Joakim Fagervall till klubbens hemsida. 
 
Stenqvist lånas som sagt var in från Frölunda men han kommer senast från spel i Modo, så sent som i fredags värvades han till SHL-klubben. 19-åringen ses som en väldigt lovande spelare, under vintern har han spelat fyra landskamper med U19-landslaget och förra sommaren draftades backen av Dallas. I och med den här förstärkningen har Björklöven nio backar och totalt 25 spelare i sin trupp så man får verkligen säga att Umeålaget kommit långt med sitt lagbygge inför säsongen 2017/18. På forwardssidan har man en hel del intressanta spelare och även backsidan har potential, det stora frågetecknet är om det orutinerade målvaktsparet är tillräckligt starkt för att hålla en hel säsong.