Tunga besked

Det händer saker i Hockeyettan. 
 
Igår kunde ni läsa att Per-Åge Skröder lämnar örnsköldsvik för spel i Norge och han är (tyvärr) inte den enda som ser ut att lämna serien. Nere i Stockholmstrakterna står det klart att forwarden Magnus Kullerback lämnar Haninge Anchors. Den rutinerade forwarden värvades inför säsongen och hade ganska höga förväntningar på sig men det känns inte riktigt som att 28-åringen lyckats motsvara dem. 
 Den senaste tiden har vi haft en bra dialog och känner nu att detta är bäst för båda parter, säger tränaren Niklas Flodin till klubbens hemsida. 
 
En annan spelare som lämnar sin klubb är Anders Öhlund, Piteåbacken har beslutat sig för att inte spela kvar i klubben. Den duktige backen la skridskorna på hyllan inför förra säsongen men gjorde ett par matcher i Norge och beslutade sig för att fortsätta karriären i Piteå, men nu ser 26-åringen ut att ha spelat klart igen. Öhlund är i sina bästa stunder en back som håller bra Hockeyettanklass och det är givetvis synd att han inte fortsätter spela, för Piteå innebär det att man tappar en duktig spelare som dock missat en hel del matcher under hösten.