Talang till Hockeyettan

Hockeyettan, Silly Season / Permalink / 0
Huddinge förstärker truppen med ett lovande namn. 
 
Idag är ingen vanlig dag för plantskolan Huddinge, senare under kvällen är det dags för match mot Djurgården och idag har man även gått ut med en ny värvning som klubben ser ut att tro mycket på. Det är målvakten Pontus Eltonius som ansluter till huvudstaden för att göra sin första säsong på seniornivå. 
- Det råder alltså inga tvivel om att det är en mycket talangfull målvakt som ansluter. Pontus är en stor modern målvakt som spelar med ett tydligt lugn. Med Pontus på plats har vi ett mycket starkt målvaktspar som kommer trigga varandra varje tillfälle dem får att bara bli bättre och bättre, säger tränaren Fredrik Mälberg till klubbens hemsida. 
 
Daniel Fahlström får en ny utmanare om målvaktsposten i Huddinge. 
Foto: Peter Scott
 
Det här känns som en värvning helt i Huddinges smak, klubben kallas som bekant för talangfabriken och nu får man in en talangfull spelare som ser ut att gå mot en väldigt ljus framtid. Eltonius kommer senast från två starka säsonger i Växjös J20-lag och i vintras blev han utsedd till hela SuperElit's främste på positionen. 20-åringen har även blivit upplockad till A-laget men där har det inte blivit något spel. 
 
Det är oklart om den lovande målvakten finns med redan ikväll men känslan är att han kommer få gott om chanser att visa upp sig senare under försäsongen och den interna kampen mot Daniel Fahlström kan bli intressant att följa. 
 
 
Till top