Hockeyettan: Har favoriten vaknat?

Efter en tung inledning verkar ett av seriens mest uppsnackade lag vara påväg i rätt riktning. 
 
Det finns en del lag i Hockeyettan som alltid går in i en säsong med förväntningar på sina axlar. Huddinge är utan tvekan ett av dessa. Säsongen 19/20 är knappast något untantag, klubben har gjort flera imponerande värvningar och har ett av Hockeyettans (på pappret) bästa lag att ställa på banan. Därför är det säkert extra frustrerande att man inlett säsongen så pass svagt. 
 
Trots spelare som Måns Krüger, Victor Andersson och inte minst Björn Jonason har laget förlorat matcher man egentligen borde vunnit och därför har man en bra bit upp till toppen av den östra serien. Faktum är att man även har en bit att klättra för att nå allettan. Gårdagen kan dock ha varit starten på resan i rätt riktning. 
 
Simon Erikssons Huddinge har inlett säsongen tungt men nu kanske det vänder? 
Foto: Johnny Anderson 
 
 
Väsby stod för motståndet och även om de grönklädda inlett säsongen övetygande var det Huddinge som styrde och ställde, redan efter sex minuters spel ledde gästerna med 0-2 och sedan fortsatte det av bara farten. Det blev tillslut seger med hela 6-1 inför drygt fem hundra själar i Vilundaparkens ishall och man kom därmed tre poäng närmare allettan. Allt kanske inte är löst men gårdagens match såg faktiskt lovande ut och med så pass många bra spelare borde man kunna klättra i tabellen. 
 
MATCHFAKTA
Väsby - Huddinge: 1-6 (0-2,1-3,0-1)
0-1, Victor Andersson (Krüger,Lissäng)
0-2, Simon Eriksson (Lehmann,Andersson)
0-3, Björn Jonason (Renström,Lundh)
0-4, Niclas Lehmann (Andersson,Lennhammer)
1-4, Johannes Nilsson (Lorraine)
1-5, Dennis Nordström (Cederberg,Andersson)
1-6, Robin Sjörén (Nordström)
Skott: 19-45
Utvisningsminuter: 8-6
Publik: 535 (Vilundaparkens ishall, Stockholm)
 
Hur långt tror du Huddinge når den här säsongen? 
 
 
 
 
 
 
 
Gör gärna ett besök hos Titans, som är bloggens samarbetspartner!