Rutinerad spelare till Hockeyettanlaget

Hockeyettan får förstärkning av en rutinerad spelare. 
 
Det finns några lag som det snackas mycket om i Hockeyettan. Kumla är inte ett av dem. Idag har man dock varit ett av seriens mest omtalade lag och det beror till stor del på att man presenterat sin senaste värvning. In i lagbygget kommer en minst sagt rutinerad spelare, det är ingen mindre än Carl Berglund som valt att skriva på ett kontrakt för den kommande säsongen. 
Det är ett riktigt styrkebesked för oss att landa en sån spelare som Berglund. Han kommer göra vårat lag bättre, jobba stenhårt varje dag och vet vad som krävs för att leverera på hög nivå, skriver klubben på sin instagram. 
 
 Berglund har satt färg på Hockeyallsvenskan i många år
Foto: Gabriel M Gustafson 
 
En spelare som Berglund behöver egentligen ingen beskrivning, de flesta av bloggens läsare vet nog att forwarden varit en av BIK Karlskogas färgstarkaste spelare i många år och det kom som en överraskning när klubben gick ut med att 31-åringen inte ingick i deras kommande planer. I sitt nya lag kommer han däremot få en viktig och stor roll. 

- Känns bra. Riktigt laddad för något nytt och vi har fått ihop ett intressant lag som ska kunna få Kumla att bli ett stabilare division 1-lag, säger Berglund till bloggen. 
 
FAKTA: Carl Berglund 
Ålder: 31 år 
Längd/Vikt: 177cm/80kg
Position: forward
Moderklubb: Karlskoga HC
Statistik förra säsongen: 51 matcher, 5 poäng (1+4), 87 utvisningsminuter
Meriter: TV-Pucken Guld, 557 allsvenska matcher