0

Lite sena spelarnyheter

Vi avslutar 2012 med två sena spelarnyheter, det ena gäller Nyköping, där man nu gjort klart med att förlänga Niklas Bröms kontrakt med ytterligare en säsong. Den spelskicklige forwarden är en absolut nyckelspelare så det är bra att man behålla honom, han behövs verkligen! 
 
Den andra nyheten är att det verkar som att Vita Hästen och Johan Erkgärds går skiljda vägar. Enligt olika källor så är kontraktet rivet på grund av något som skulle ha hänt i somras. Jag vet inte vad han har gjort eller inte gjort, men ser man det bara sportsligt så är det såklart inte bra att missta en sån spelare straxt innan Allettan drar igång. 
 
Hoppas ni får ett trevligt tolvslag! 
 
 
3

Gott nytt år!

 
           
 
Bloggen önskar ett ett gott nytt år, tack för ni hjälpt till att göra bloggen bättre, nu siktar vi in oss på den roligaste delen av säsongen! 
 
Vilket är erat bästa hockeyminne från 2012? 
 
0

Kristianstad värvar back

Kristianstad rustar inför allettan, man är sugna på Västerviksforwarden Eric Przepiorka, och nu har man gjort klart med backen Henrik Karlsson, som senast kommer från Borås. 
 
Den 22-årige backen var ordinarie i Borås under grundserien men precis som resten av laget, så briljerade han inte direkt, men det är ändå en rätt bra värvning. Karlsson är en talangfull back som gjorde 11 matcher i Mora förra säsongen, och ska kunna göra KIK:s defensiv lite bättre. 
Mellan 2006-2010 så spelade han i Brynäs juniorlag, så han borde vara ordentligt hockeyskolad, Brynäs organisation är ju en av landets bästa på att plocka fram bra juniorer. 
 
Karlsson har även gjort två säsonger i MHL, som är den tredje högsta ligan i ryssland.