Kvällens matcher: F-Serien

Såhär gick det i kvällens matcher nere i F-Serien! 
 
Kristianstad - Olofström : 0-4 
Målskyttar Olofström: Benoit, R.Johansson, Skiöld, Gunnarsson.
 
Borås - Nittorp : 2-3
Målskyttar Borås: Holmberg, E.Andersson.
Målskyttar Nittorp: Tholander (2), D.Andersson. 
 
Mörrum - Pantern : 3-0
Målskyttar Mörrum: D.Pettersson, E.Åström (2). 
 
Halmstad - KRIF : 5-3
Målskyttar Halmstad: D.Svensson, M.Nyberg, S.Isaksson, A.Grenholm, K.Karlsson.
Målskyttar KRIF: V.Wahlqvist, D.Olsson-Trkulja, A.Nordfeldt. 
 

Kommentar: Starkt av Olofström att ta hem en vinst på bortais mot defensiva Kristianstad. Borås förlorade sitt andra derby mot Nittorp och nu kan det inte kännas kul för den ex-allsvenska klubben. 
Pantern hade som väntat inte så mycket att sätta till mot succélaget Mörrum, och KRIF gick på en tung förlust borta mot Halmstad, och nu kommer Mörrum sakta närmare.. 
 
 
 
 
 

Nattsvart KHK

Det såg mörkt ut redan innan kvällens match, och nu ser det ännu mörkare ut för Karlskrona HK, man förlorade nämnligen jumbomatchen mot Asplöven med 2-3 (1-1,0-1,1-1). 
 
MATCHFAKTA
------------------------------------
1-0 : André Brendheden 
1-1 : Vyacheslav Trukhno
-------------------------------------
1-2 : Emil Bejmo 
-------------------------------------
2-2 : Hannes Hyvönen
2-3 : Niklas Andersson
 
Positivt för KHK var iaf att lånet André Brendheden satte mål i debuten, och att även den relativt nye forwarden Hannes Hyvönen visade att han fortfarande kan göra mål. 
Men det räcker inte.. Timo Leinonen är fortfarande inte i full form, det märks, och jag tycker inte att andra nyckelspelare kliver fram när det verkligen behövdes som mest. Sista minuten i matchen så MÅSTE man hålla tätt när det står 2-2, då får man inte släppa till något innan slutsignalen går. 
 
I Asplövenlägret är det gladare, man har nu kommit närmre Almtuna och kan i nästa match gå förbi dem om Almtuna tappar poäng. Det känns som att Asplöven börjar få ihop sitt lag nu, man har behövt en liten startsträcka för att kunna få in spelare som kan stärka laget, och med rutinerade Janne Niinimaa så borde defensiven vara rätt så bra. 
 
Ska KHK redan sikta in sig på Kvalserien, eller finns fortfarande chansen? 
 
 
 
1

Viktigt derby!

Ikväll är det dags för ett mycket laddat och viktigt derby mellan Borås och Nittorp, två lag som ligger i ingenmansland, men som ändå måste plocka poäng för att undvika att hamna i botten. 
 
Borås är ju ett lag som borde vara solklar favorit i den här matchen, men det senaste derbyt lagen emellan slutade med Nittorpseger, och de har en chans ikväll också. 
Innan säsongen sa jag att jag tyckte att lirarna Andersson, Karlsson och Isaksson i Borås är riktigt viktiga för dem, och det är de som ligger topp3 i den interna poängligan också, och de är som vanligt nyckelspelare i kvällens match. 
 
I Nittorp så är det Jonathan Tholander som producerat bäst hitills med sina 17 poäng, med det är han faktiskt bäst i båda lagen. 
Transatlander Arcibal Nielsen har väl inte imponerat jättemycket hitills men har verkligen inte gjort bort sig, så det kanske är dags för honom att prestera lite extra bra, det skulle göra honom mycket populär om han lyckades vara med och sänka Nittorps stora rival. 
Mattias Remstam i Nittorp har inte haft en bra säsong och det är verkligen synd, han har varit skadad mycket och inte blivit den nyckelspelaren som jag hade hoppats på. 
 
TIPS: 3-2 till Borås
2