Va behöver dom?

Hade rätt med Waldehagen, nu har han skrivit på för Asplöven!

* * * *

Har tittat lite på lagen som just nu verkar leta spelare, och tänkt på vad de skulle behöva, här kommer lite "råd":

Karlskrona: Har ju en rätt stor trupp redan, men en riktig lagspelare skulle nog kunna göra laget gott tror jag, nån som kämpar hårt i varje byte och kan väcka laget.

Olofström: Verkar vara på rätt spår, värvade ju en back från Skövde här om dagen, och det är nog det som saknas, några som kan styra upp det i defensiven. Kanske hitta en forward som kan backa upp ifall att Prezpiorka blir borta ännu längre.

Asplöven: Asplöven är Norrbottens (eller är det lappland?) svar på Olofström. De har massor av bra offensiva spelare (Hjalmarsson,Waldehagen och Gale), men nästan ingen bra back. Visst, man skaffade Niklas Andersson från Almtuna, men han har inte varit jättebra, och är nog allt för ensam.

Asplöven värvar nytt.. eller?

Nu går ryktet att Asplöven håller på att knyta till sig Kristianstads forward Marcus Waldehagen. Det har stått i vissa bloggar, och jag har låtit mina grå jobba, och lägga ihop olika pusselbitar, och kommit fram till att han nog hamnar där, det verkar som det mest logiska just nu, men vi får väl vänta nån dag innan det är klart!

Latest Transfers

Här är de senaste övergångarna som är värda att snacka om!

Tim Sandberg, från Djurgården till Mora
Den "gamle" Hästenmålisen blir utbytt med Moras målvakt, Tyler Plante, som DIF tydligen tycker är bättre. Jag är tveksam, men glad för Tims skull, nu kanske han får spela mer, det är han värd. Han är ju en ung målvakt, och kan växa av att få mer speltid.

Isak Ahrling, från Växjö J20 till Björklöven
Isak har varit utlånad till Skövde ett bra tag, men flyttar nu uppåt i landet igen, till ett lag som har större kapacitet i nuläget. Björklöven blir nog nöjda, det jag har sett av Ahrling iår, har varit bra.

Jason Beckett, från Kallinge/Ronneby (Ingen ny klubb klar)
KRIF släpper sin amerikanske back, som de inte tycker har passat in i lagets filisofi. Jason är en rätt stor och tufft spelande back, som säkert skulle kunna göra nytta i vissa lag. Skulle jag tippa nån klubb just nu, så skulle jag säga.. Mörrum.

Kirill Starkov, från Rögle till Sönderjyske
Det har tisslat och tasslats lite om Kirill, Vissa säger att han nog skulle kommit till Hästen, men nu blev det inte så. Tror aldrig det ens var nära att han skulle hamna i DIV1, oavsett klubb. Nu hamnar han till ett Danskt lag, som brukar snappa upp spelare från Allsvenskan och Elitserien. Just nu har laget tex Quinn Hancock, kanadensare som har spelat i SSK för ett par säsonger sedan.