0

Dagens allettanmatcher

IDAG HAR DET VARIT FULL FART I HOCKEYETTAN, SÅHÄR GICK DET I ALLETTORNA! 

 
ALLETTAN NORRA
Wings - Sundsvall: 2-3 
Visby/Roma - Östersund: 2-6
Huddinge - Kalix: 1-3 
Hudiksvall - Piteå: 5-1 
 
Kommentar: Dagens vinnare är utan tvekan Östersund och Sundsvall, de gjorde sitt jobb samtidigt som både Piteå och Huddinge tappade viktiga poäng i toppstriden. Wings gjorde, trots förlusten, en överraskande bra insats hemma mot Sundsvall, laget har haft stora spelarförluster de senaste dagarna och det är imponerande att kunna kriga på så bra mot seriens just nu bästa lag. Ett annat lag som gör en bra insats är Hudiksvall som vann relativt enkelt mot Piteå efter att ha gjort tre mål i den avslutande perioden. 
 
ALLETTAN SÖDRA 
Kristianstad - Tingsryd: 4-3 (efter straffar)
Västervik - Skövde: 3-4 (efter straffar)
 
Kommentar: Det spelades bara två matcher i den södra serien men det bjöds på två bra matcher, Kristianstad plockade två viktiga poäng i jakten på en topplacering. Skövde tillhör knappast toppen i serien men idag gjorde man en fin bortamatch mot hemmastarka Västervik och man tog därmed ett par sköna pinnar som hjälper dem i bottenstriden. 
 
 
0

Rutinerad back klar för Kumla

KUMLA KRIGAR PÅ I DEN VÄSTRA FORTSÄTTNINGSSERIEN OCH NU HAR DE GJORT KLART MED EN RUTINERAD PJÄS. 

Det är backen Christian Carlsson som, enligt hockeyförbundets statistiksida, ska vara klar för klubben. Carlsson har inte spelat något den här säsongen utan avslutade sin karriär efter förra säsongen då han spelade i allsvenskan med BIK Karlskoga. 36-åringen har väldigt mycket rutin och debuterade i Hockeyettan redan säsongen 97/98, ett par år senare var det dags att debutera i allsvenskan och på den nivån har han spelat över 600 matcher, samtliga i BIK Karlskoga. 
 
Imorgon spelar Kumla borta mot Mariestad, det återstår att se om Carlsson finns med i laguppställningen redan då. 
 
 
0

Talang lämnar Wings

DET HAR HÄNT MYCKET I WINGS DE SENASTE DAGARNA OCH NU HAR EN AV LAGETS MEST LOVANDE SPELARE LÄMNAT KLUBBEN. 

Det är Gilbert Gabor som lämnat klubben för spel i AIK:s J20-lag, en klubb han tidigare spelat i. 19-åringen från Stockholm har gjort en ganska bra säsong där han startade med att spela 19 matcher nere i Malmös J20-lag innan det blev en flytt till Wings. I Hockeyettan gjorde han fyra poäng på fyra matcher och nu under allettan har han noterats för tre poäng på nio spelade matcher men nu ska han alltså spela i SuperElit med AIK. 
 
Gabor är knappast den ende som lämnar Wings, igår kunde ni läsa att Marcus Waldehagen värvats till Huddinge och det finns ett flertal andra spelare som lämnat till klubbar som Hudiksvall, Hammarby och Västervik.